uw interieurwensen op maat

Door te kiezen voor maatwerk bent u ervan verzekert dat hetgeen wij maken echt iets toevoegt aan uw interieur.
Op basis van een persoonlijk gesprek brengen wij graag uw interieurwensen in kaart voor uw woning of winkel en maken we uw dromen waar. 

kwaliteit

Gebruik van hoogwaardige
en duurzame materialen.

Elk project wordt vervaardigd van hoogwaardige en duurzame materialen. Aan de hand van een breed portfolio aan materialen en diverse voorbeelden in onze werkplaats maken we samen een keuze en creƫren we de beleving waar u naar zoekt.

innovatief

Niet gebonden aan vaste maten en
altijd op zoek naar de juiste oplossing.

Als interieurbouwer en meubelmaker is het mogelijk om tot innovatieve woonoplossingen te komen waarbij we moderne technieken moeiteloos kunnen combineren met tijdloos design. We zijn een jong bedrijf die continue op zoek zijn naar nieuwe, innovatieve materialen. Neem bijvoorbeeld met ons een kijkje bij Broeinest of andere leveranciers. 

UNIEK

Speciaal gemaakt voor 
uw unieke interieurwensen.

U bepaalt het eindresultaat en daardoor is elk project uniek. Geen enkel meubel of interieurproject is hetzelfde, alles wordt op maat gemaakt en afgestemd op uw wensen. 

benieuwd naar de mogelijkheden
voor uw unieke interieurwensen?

Neem contact met ons op en wij informeren u graag over de mogelijkheden.
contact
ALL RIGHTS RESERVED BY FRODEMAAKT | WWW.FRODEMAAKT.NL
design: studiomek | techniek: snowfreakz media
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram